Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Agenda

Celebració del Dia Mundial de la Lactància Materna

Acte social

Dia:
4/10/2017
Hora:
9 h.
Lloc:
Edifici de Consultes Externes

Coincidint amb la celebració, el proper 4 d’octubre, del dia mundial de la lactància materna, la Comissió de Lactància de l’Hospital ha organitzat per vuitena vegada el concurs de fotografia obert a tots els professionals i usuaris de l’Hospital per promoure i sensibilitzar als futurs pares i mares sobre els beneficis de la lactància materna.

CONCURS FOTOGRÀFIC: 

Per participar només cal enviar una fotografia per correu electrònic al Gabinet de Comunicació de l’Hospital  comunicacio(ELIMINAR)@fhag.es indicant el títol de la fotografia i un telèfon de contacte, abans del proper 2 d'octubre (màxim 2 fotografies per paricipant. Format jpg) Les fotografies s’exposaran al vestíbul de l’edifici de consultes externes el dia 4 d'octubre durant el matí. La participació en el concurs implica l’acceptació per part de l’autor de que les fotografies enviades seran incloses en els arxius de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers que podrà exposar-les públicament ja sigui a través del portal web, en suport paper o en publicacions de l’organització.Les dades de caràcter personal seran guardades en el fitxer de comunicació que està registrat a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (EPD) i que compleix amb totes les mesures de seguretat que obliga la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

PLAY S.A. empresa de referència en el sector de la puericultura, reafirmant  el seu compromís amb la seguretat dels infants un  any més ha volgut donar suport a aquesta iniciativa amb el lliurament del primer premi que consistirà en una Cadireta per al cotxe Volta Fix del grup 0+/1 (0 a 18 kg).

D’altra banda, l'empresa Suavinex, dedicada a productes relacionats amb l'embaràs, la futura mamà, la lactància materna i els nadons, oferirà el segon premi un Extractor de llet elèctric i una cistella amb productes de la marca i per últim l’empresa Medela, fabricant global de solucions mèdiques d’aspiració i extractors de llet d’alta tecnologia, promocionarà la iniciativa amb el lliurament del tercer premi, un altre Extractor de llet elèctric.

Participeu!

Pujar