Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 320 entrades disponibles

 • 6/06/2024

  L'Hospital General de Granollers millora la qualitat diagnòstica amb la digitalització del Servei d’Anatomia Patològica

  L'Hospital General de Granollers reafirma el seu compromís amb la innovació en l'àmbit de la salut amb la recent incorporació d'un avançat sistema de digitalització al Servei d'Anatomia Patològica. Aquesta tecnologia no només millora significativament la qualitat de les imatges diagnòstiques, sinó que també posa les bases per a futures aplicacions d'intel·ligència artificial, millorant directament la qualitat de l'atenció rebuda pels ciutadans.

  [Més]

 • 31/05/2024

  L’Hospital General de Granollers avança en el tractament del Parkinson amb la implementació de la tècnica Duodopa SP

  Recentment, la Unitat de Trastorns del Moviment del Servei de Neurologia de l'Hospital General de Granollers, en col·laboració amb l’àrea d’Infermeria especialitzada de l'Hospital de Dia Medicoquirúrgic i el Servei de Farmàcia, han iniciat un innovador tractament per a la Malaltia de Parkinson avançada: la Duodopa SP. Aquest nou tractament representa un avenç significatiu en la gestió d'aquesta malaltia neurodegenerativa.

  [Més]

 • 7/04/2024

  L’Hospital General de Granollers conclou els actes del Centenari del seu edifici històric amb un videomapping

  El novembre de 2022 començaven els actes commemoratius del centenari de l'edifici històric de l'Hospital General de Granollers que es va inaugurar el 25 de juliol de 1923. Durant més d'un any s'han dut a terme prop de 25 activitats científiques, culturals, socials i esportives, per tal de celebrar amb la ciutadania i els professionals de l'hospital aquesta efemèride. L'acte de cloenda celebrat el divendres va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Granollers i presidenta del Patronat de l'Hospital, Sra. Alba Barnusell, el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Sr. Manel Balcells i la directora general de l'Hospital, Sra. Beatriu Bayés.

  [Més]

 • 9/04/2024

  L'Hospital General de Granollers aconsegueix l'excel·lència en la gestió de la Malaltia Inflamatòria Intestinal

  La Unitat d'Atenció Integral a pacients amb malaltia inflamatòria intestinal (MII) de l'Hospital General de Granollers ha rebut la certificació de qualitat que concedeix el Grup Espanyol de Treball en Malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa (GETECCU). Es tracta d'un reconeixement a l'excel·lència de la Unitat d'Atenció Integral a pacients amb MII, una distinció que situa al centre sanitari com a hospital de referència i reconeix la qualitat assistencial i investigadora desenvolupada per la unitat.

  [Més]

 • 27/03/2024

  Un any de la represa d’activitat de l’Equip de Teixits de l’Hospital General de Granollers

  L’Equip de Teixits de l'Hospital General de Granollers ha estat, des del seu inici l'any 2016, un pilar fonamental en el camp de la medicina regenerativa. Després d'un període d'aturada a causa de la pandèmia, l’Equip va reprendre l'any passat la seva activitat, renovant el seu compromís amb la salut i la comunitat del Vallès Oriental. Val a dir que aquest Equip està dintre de la Coordinació general de “Donació d’Òrgans i Teixits” de l’Hospital, en funcionament des de l’any 2008-2009, i amb l’aprovació i certificació corresponent de l’Entitat  superior que és la OCATT (Organització Catalana de Trasplantaments).

  [Més]

 • 19/03/2024

  L’Hospital General de Granollers realitza, per primera vegada al Vallès Oriental, una nova tècnica per a tractar una Neuràlgia del Trigemin

  La Unitat del Dolor de l'Hospital General de Granollers ha dut a terme amb èxit, per primera vegada al Vallès Oriental, una operació percutània guiada per imatge per a tractar una Neuràlgia de Trigemin (TN). Aquest és un trastorn que provoca sensacions molt doloroses i de manera sobtada similars a una descàrrega elèctrica a la cara. Fins i tot, estimulacions lleus del rostre com rentar-se les dents o mastegar poden desencadenar aquest dolor, que és tan intens que pot fer que el pacient deixi de parlar.

  [Més]

 • 14/03/2024

  L’Hospital General de Granollers se suma al projecte SueñOn®

  L’Hospital General de Granollers s’ha sumat al projecte SueñOn®, un projecte impulsat i liderat per l’equip d’Infermeria i dirigit a professionals, gestors i pacients, que té com a objectiu promoure el descans de les persones hospitalitzades. En el marc del Dia Mundial del Son que se celebra aquest 15 de març, iniciatives com aquesta emergeixen com a una solució per a garantir i afavorir un descans saludable.

  [Més]

 • 26/02/2024

  El creixement estructural, els canvis en la direcció i l’increment d’activitat marquen el 2023 de l’Hospital General de Granollers

  L’Hospital General de Granollers ha fet balanç del 2023, l’any del Centenari del seu edifici històric. Aquest ha estat marcat pel creixement estructural, els canvis en la direcció, l’augment de la plantilla i l’increment de l’activitat assistencial per donar resposta al Pla d’Accessibilitat del Departament de Salut.

  [Més]

 • 22/02/2024

  Un any de la posada en marxa del nou Servei d’Urgències de l’Hospital General de Granollers

  Avui fa un any que va entrar en funcionament la renovació del Servei d'Urgències de l'Hospital ubicat al nou edifici compacte. El nou equipament, amb espais més amplis i individuals, ha millorat el confort dels pacients i els seus familiars, així com la seva intimitat i la confidencialitat a l'hora de transmetre la informació. La renovació també ha permès incorporar nova tecnologia, com els sis armaris de medicaments informatitzats que han millorat la gestió i control dels fàrmacs, i la digitalització del procés assistencial del pacient, augmentant la seva seguretat.

  [Més]

 • 20/02/2024

  La Unitat d’Hospitalització a Domicili de l’Hospital General de Granollers celebra el seu 25è aniversari

  L'Hospital General de Granollers celebra enguany els vint-i-cinc anys de la posada en marxa de l'Hospitalització a Domicili (HaD), un servei assistencial que s'ofereix fora de l'entorn hospitalari tradicional i es considera com una alternativa per a evitar o reduir el temps que els pacients passen a l'hospital. 

  [Més]

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. Següent

Pujar