Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Informació per a l'usuari / Sol·licitud de documentació clínica

Sol·licitud de documentació clínica

L’article 13 de la llei 21/2000 especifica que el pacient té dret a accedir a la documentació de la seva història clínica i a obtenir una còpia de les dades que hi figuren, sempre que no sigui en perjudici del dret de tercers a la confidencialitat de les dades que hi figuren, ni al dret dels professionals que han intervingut en la seva elaboració.

Podeu consultar tota la informació sobre com accedir a la vostra documentació clínica en el següent enllaç:

Com sol·licitar la documentació clínica:

o    Podeu portar les vostres sol·licituds en paper a l’Oficina de Lliurament de Documentació Clínica o bé als Punts d’Informació de l’Hospital.

o    Us podeu donar d’alta a l’aplicatiu informàtic del CatSalut LA MEVA SALUT, a través del qual us podreu descarregar la vostra documentació clínica. Als Punts d’Informació i a l’Oficina de Lliurament de Documentació Clínica us tramitarem la vostra petició d’alta.

o    Podeu enviar un correu electrònic a infodocs(ELIMINAR)@fphag.org o  emplenar el formulari que trobareu en el següent enllaç.

Lliurament de documentació Clínica:

o    De manera presencial, a l’Oficina de Lliurament de Documentació Clínica, una vegada hagueu rebut l’avís de disponibilitat de la documentació.

o    Via correu electrònic o correu postal, en els casos en què la sol·licitud s’hagi realitzat de manera presencial i s’hagi aportat la documentació acreditativa.

Per tal de complir amb allò que disposa la Llei de Protecció de Dades, quan una persona presenta una reclamació en nom d’un tercer, cal emplenar i fer arribar a l’Oficina de Lliurament de Documentació Clínica la següent autorització degudament emplenada, per tal de poder gestionar la petició i rebre la documentació.

Dades de contacte de l’Oficina de Lliurament de Documentació Clínica:

o    Atenció presencial: de dilluns a divendres, de 09.00 a 13.15 h i els dilluns de 15.00 a 17.00 h.

o    Adreça: Francesc Ribas, s/n. CP: 08402 de Granollers (edifici de Consultes Externes)

o    Correu electrònic: i(ELIMINAR)nfodocs@fphag.org