Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / La Fundació / Vols treballar a l'HGG?

Vols treballar a l'HGG?

Si esteu interessats en formar part de l'Hospital General de Granollers heu de fer-nos arribar el vostre currículum vitae a selecciopersonal(ELIMINAR)@fphag.org

A partir d'aquest moment disposarem del vostre currículum vitae quan es faci un procés de selecció que compleixi les condicions del vostre perfil formatiu i professional. També, podreu sol·licitar expressament l'adhesió a ofertes de treball publicades que s'ajustin al vostre perfil.

L’informem que les seves dades seran incorporades en els fitxer Personal de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers. La finalitat d’aquest fitxer és la gestió habitual dels processos de recursos humans, entre la que s’inclou la selecció de personal i valoració de candidatures. Les seves dades només seran accessibles als professionals de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers que ho requereixin per a desenvolupar el procés de selecció i en cap cas es cediran a tercers sense previ consentiment de l’afectat. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició davant del responsable del fitxer, adreçant-se per escrit al servei d’atenció a l’usuari de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers a Av. Francesc Ribes, s/núm. 08402 Granollers o a l’email atencioclients(ELIMINAR)@fphag.org.

[Octubre 2020] Busquem personal d'infermeria i infermeria de crítics

En aquestes infografies tens tota la informació: