Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / La Fundació / Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

<< Altres ofertes

Tècnic\a de Selecció i Desenvolupament

Dins de la Direcció de Persones, s'integrarà a l’Àrea de Desenvolupament, Selecció i Formació.

Es responsabilitzarà de la gestió integral dels processos de selecció, des del reclutament a l’atracció de professionals i l’avaluació competencial.

Participarà en projectes de desenvolupament i gestió del talent, tals com la identificació i avaluació de talent intern, assessment center, anàlisi de clima laboral, accions d’employer branding, suport a l'àrea de formació i acompanyament als responsables de l’organització en aquelles necessitats derivades de la gestió de persones.

Es requereix:

  • Busquem un professional amb actitud proactiva, esperit d´equip, orientació de servei, habilitats de comunicació i relació interpersonal i organització i planificació.
  • Titulació Universitària en Psicologia, valorable especialització o formació complementària en Recursos Humans.
  • Experiència professional prèvia de 2-3 anys en departaments de Recursos Humans o Consultoria, duent a terme tot el cicle dels processos de selecció  des de  la recollida del perfil, fins al reclutament, entrevistes d´avaluació i identificació de candidatures finalistes.
  • Coneixement d’eines ofimàtiques i competències digitals.
  • Bilingüe en castellà i català i nivell mig d´anglès.

S´ofereix:

  • Incorporació a una organització sòlida del sector salut que es troba en procés de creixement i que promou l’excel·lència professional.
  • Possibilitats de desenvolupament professional i de formació continuada en l’àmbit de la gestió del talent.  
  • Participació en projectes transversals de formació i desenvolupament.

Referència: 2021HG-TSD

Termini de presentació de les sol·licituds

Inici: Dimecres 17 de març de 2021
Final: Dimecres 7 de abril de 2021

Tancada

Pujar