Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

17/05/2019

Inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Els Pastorets de l’Hospital des de l’objectiu’

Granollers, 17 de maig.- Aquesta tarda s’ha inaugurat l’exposició fotogràfica “Els Pastorets de l’Hospital des de l’objectiu”. La mostra fotogràfica contempla diferents aspectes de l’obra de teatre que els treballadors de l’Hospital representen any rere any des de fa més de tres dècades.

Durant els dies que va fer-se la representació, el passat mes de desembre, la fotògrafa Eva Giménez i els fotògrafs Carles Diaz, José Ramos i Jordi Villacrosa van realitzar més de 1.800 fotografies i per aquesta exposició se n’han seleccionat 40.

Aquests fotògrafs formen part, des de la seva constitució de l’Associació Fotogràfica i de Caminades de L’Ametlla del Vallès (AFiC), una associació singular en tant que combina el gaudiment de la fotografia amb caminar per la natura. Consideren la fotografia com a forma d’expressió artística amb un important caràcter social i tenen com a objectiu realitzar una exposició fotogràfica anual amb un contingut social i/o solidari.

A banda de l’exposició de l’Hospital General de Granollers, AFiC enguany farà dues més a la Sala d’Art Carles Sindreu, de l’Ametlla del Vallès:

· L’exposició “Som Somriures”, que es podrà veure de l’11 al 27 d’octubre de 2019, i que té com objectiu transmetre a la societat, mitjançant la fotografia, la importància dels beneficis del somriure a l’ésser humà. En aquesta exposició ha col·laborat la Clínica Dental Navarro Martín situada a La Garriga.

· I la que porta com a títol “Música per la vida”, que vol transmetre i conscienciar la importància de la musicoteràpia per les persones, de qualsevol edat, amb un procés de malaltia crònica, hospitalització, vellesa i/o malaltia degenerativa o cognitiva. Es podrà veure del 22 de novembre al 8 de desembre de 2019 a la Sala d’Art Carles Sindreu del municipi de L’Ametlla del Vallès. Aquesta exposició es realitzarà en virtut d’un conveni amb l’entitat l’Associació Art Solidari que desenvolupa activitats de musicoteràpia amb diferents grups de persones i té convenis amb diferents centres hospitalaris, entre ells l’Hospital de Granollers. Està previst que aquesta exposició pugui ser traslladada a centres sanitaris i escoles de música, que hi mostrin interès, així com a ajuntaments i centres cívics que ho vulguin.

A la inauguració de l’exposició han assistit el Sr. Jordi Villacrosa, president de l’Associació Fotogràfica i de Caminades de l'Ametlla del Vallès, el Dr. Rafael Lledó, director general de l’Hospital General de Granollers, així com els fotògrafs que han realitzat l’exposició i una representació d’actors i participants dels Pastorets de l’Hospital.

L'exposició “Els Pastorets de l’Hospital des de l’objectiu” romandrà vigent al passadís que connecta els edificis d’hospitalització i Consultes Externes fins al 7 de juny.

Pujar