Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

17/06/2019

Sabadell Renting i Movento donen a l’Hospital General de Granollers dos cotxes elèctrics per als més petits

Membres de l’equip de l’Hospital General de Granollers amb els petits cotxes elèctrics


• Els dos vehicles ajudaran a fer més alegre l’estada hospitalària i les entrades a quiròfan dels infants

Granollers, 17 de juny del 2019. Sabadell Renting i Movento han donat a l’Hospital General de Granollers dos petits vehicles elèctrics per als pacients més joves. Els cotxes serviran per evocar sentiments d’alegria en els nens i nenes i animar-los durant la seva estada ja que, en general, se senten intimidats en un entorn sanitari. Igualment, podran fer els desplaçaments a quiròfan o a fer-se proves conduint els vehicles.

Les investigacions i l’experiència dels professionals sanitaris han demostrat que un pacient feliç i positiu afronta la prova o la intervenció d’una manera més relaxada, sense l’estrès i l’ansietat prequirúrgica que suposa. Així, a través del cotxe, els infants reduiran la por, l’ansietat i l’estrès, aixecant la seva moral, fomentant la interacció i augmentant la seva tolerància a l’assistència sanitària. De fet, un estudi de la Universitat de Nou Mèxic conclou que la incorporació d’elements lúdics en els hospitals redueix fins a un 73% l’ansietat i en un 53% la por que els nens experimenten en un centre hospitalari.

Javier León, director general de Sabadell Renting, s’ha mostrat satisfet de repetir iniciativa, que ja es va dur a terme a l’Hospital de Terrassa: “Ens agrada poder donar una vessant solidària a la nostra especialitat, que són els vehicles, i estem molt contents d’aquesta col·laboració amb l’Hospital General de Granollers”. El directiu de la filial de Banc Sabadell ha afegit que aquest tipus d’accions “no s’acabaran aquí i tornarem a repetir l’experiència a més centres hospitalaris”.

Sobre l’Hospital General de Granollers i el seu Servei de Pediatria
L'Hospital General de Granollers és un Hospital Universitari i de referència del Vallès Oriental, que dóna servei a una població de 472.555 habitants. El seu servei de Pediatria realitza activitat a hospitalització, UCI neonatal, Maternitat, Urgències, Atenció ambulatòria i a l'Hospital de dia Pediàtric, essent el Servei de referència de les especialitats pediàtriques a la Comarca del Vallès Oriental. El Servei treballa constantment per millorar el procés global de l'atenció sanitària als més petits, així com per assolir la curació en el menor temps possible, disminuint al màxim l'impacte que la malaltia té sobre els infants i les seves famílies i evitar l'ingrés en la mesura que sigui possible. En els darrers anys aquest Servei ha vist incrementada la seva activitat, tant pel que fa al nombre com per la complexitat de la seva assistència. Per això recentment s'ha ampliat l'atenció a l'Hospital de dia Pediàtric, on es realitzen diversos tractaments hospitalaris i proves que requereixen sedació o monitoratge evitant l'hospitalització a Planta i minimitzant l'estada.
El Servei de Pediatria en xifres: anualment més de 900 nens són hospitalitzats, es realitzen prop de 20.000 visites al servei d'Urgències i més de 15.000 infants passen per l'atenció ambulatòria i l'Hospital de Dia Pediàtric.

Sobre Movento
El grup Movento és la branca d'automoció de Moventia present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 17 marques que representa. És un dels grups d'automoció més destacats del seu entorn i cada any ven més de 27.000 vehicles, tant nous com d'ocasió. Movento pertany al grup Moventia, un grup empresarial dedicat a la mobilitat compromès amb les persones, amb la societat, el medi ambient i la qualitat de tots els seus serveis.

Sobre Sabadell Renting
Sabadell Renting és la societat filial de Banc Sabadell que es dedica al lloguer amb serveis de tot tipus de vehicles, tant turismes com industrials així com altres tipus de béns com tecnològics, sanitaris i maquinària en general. És especialista en projectes d’eficiència energètica. Amb presència en tot el territori nacional i amb una flota viva de més de 21.000 vehicles, ja són més de 7.000 empreses i 2.500 particulars els que confien en Sabadell Renting per garantir la seva mobilitat o bé finançar els seus projectes industrials o de serveis.

Pujar