Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

17/09/2019

Concurs de fotografia: promou la lactància materna

Amb motiu de la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, la Comissió de Lactància de l’Hospital ha organitzat per desena vegada el concurs de fotografia obert a tots els professionals i usuaris de l’Hospital per promoure i sensibilitzar als futurs pares i mares sobre els beneficis de la lactància materna.

CONCURS FOTOGRÀFIC: com participar?

Només cal enviar una fotografia per correu electrònic al Gabinet de Comunicació de l’Hospital comunicacio@fhag.es indicant el títol i un telèfon de contacte, abans del pròxim 8 d'octubre. Es poden enviar un màxim 2 fotografies per participant. Les imatges han de tenir format jpeg i un mínim d'1MB. S’exposaran al vestíbul de l’edifici de Consultes Externes el dia 10 d'octubre.

La participació en el concurs implica l'acceptació per part de l'autor de què les fotografies enviades seran incloses en els arxius de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers que podrà exposar-les públicament ja sigui a través del portal web, en suport paper o en publicacions de l'organització. Les dades de caràcter personal seran guardades en el fitxer de comunicació que està registrat a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (EPD) i que compleix amb totes les mesures de seguretat que obliga la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Els premis:

  • 1r premi: cadireta per al cotxe Casual Play
  • 2n premi: extractor de llet
  • Premi per votació popular: cistella amb productes Suavinex


Us animem a participar!

Pujar