Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

10/10/2019

Entrega de premis del concurs de fotografia 'Promou la lactància materna'

Fotografia de l'entrega de premis

Granollers, 10 d’octubre de 2019.– Coincidint amb la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, la Comissió de Lactància mixte de l’Hospital General de Granollers i l'ICS Granollers ha organitzat la desena edició del concurs de fotografia obert a tots els professionals i usuaris del nostre centre per promoure i sensibilitzar als futurs pares i mares sobre els beneficis de la lactància materna. L’entrega de premis s’ha dut a terme aquest migdia i durant tot el dia s’exposen a l’entrada de Consultes Externes les 55 fotografies que s’han presentat. Aquestes fotografies estaran exposades a la planta de Materno-Infantil de l’hospital i posteriorment es traslladaran a l’atenció primària.

Qui ha guanyat el desè concurs de fotografia ‘Promou la lactància materna’?

Els guanyadors han estat:

1r premi:
Títol: Només tu i jo
Autora: Noelia Peña


2n premi:
Títol: A l’ombra de la teva vida
Autora: Sara Hita

Premi per votació popular:

Títol: Instint ferotge
Autora: Raquel Villanueva


Col·laboració en els premis
PLAY S.A. empresa de referència en el sector de la puericultura, reafirmant el seu compromís amb la seguretat dels infants, un any més ha volgut donar suport a aquesta iniciativa amb el lliurament del primer premi que ha consistit en una cadireta per al cotxe. D’altra banda, l'empresa Suavinex, dedicada a productes relacionats amb l'embaràs, la futura mamà, la lactància materna i els nadons, ha ofert el segon premi, un extractor de llet elèctric i una cistella amb productes de la marca.

També, amb motiu del desè aniversari, s'ha regalat un muntatge amb totes les fotografies que han participat en el concurs al llarg d'aquesta dècada a la guanyadora del primer any, Patrícia Ramírez, infermera de Pediatria.

Pujar