Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

22/11/2019

L’Hospital celebra el desè aniversari de l’edifici d’atenció ambulatòria i la cinquena edició dels Reconeixements Fulls d’Història

Granollers, 22 de novembre de 2019.— Ahir, 21 de novembre, l’Hospital General de Granollers va celebrar el desè aniversari de la posada en marxa de l’edifici d’atenció ambulatòria. A través d’una exposició, que es podrà visitar al llarg d’un mes a la planta baixa d’aquest edifici, es convida als usuaris a conèixer als i les professionals que dia a dia en donen servei, fent repàs a l’activitat duta a terme al llarg d’aquesta dècada. Van inaugurar aquesta exposició la Sra. Montse Massó, cap d'àrea d'atenció ambulatòria, el Dr. Rafael Lledó, director general de l’Hospital, i el Sr. Josep Mayoral, president del Patronat de l'hospital i alcalde de Granollers.

També ahir, a la sala d’actes del Centre Geriàtric Adolfo Montañá, l’Hospital va celebrar la cinquena edició de l’acte institucional Fulls d’Història per tal de reconèixer a professionals i entitats o associacions cabdals en els anys d’història del nostre centre. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Granollers, Sr. Josep Mayoral, i l’actuació del grup musical In Crescendo.
Els reconeixements Fulls d’Història d’aquest any per a cada categoria han estat:

• En la distinció “Les Pedres de l’Hospital”, reconeixement pòstum a persones cabdals en els inicis de l’Hospital modern, es va homenatjar al Professor Carles Vallbona, que va ser membre del Patronat durant 10 anys -on es va crear l’Observatori de la Salut Dr. Carles Vallbona, el 2004-, Fill Predilecte de Granollers, i va rebre nombroses distincions per les seves contribucions a la medicina acadèmica i a la salut pública, tant a escala nacional com estrangera. Van recollir el premi en representació seva els seus familiars Sr. Carles Vallbona i la Sra. Marta Azcona i va donar l’obsequi la Sra. Montserrat Roca, membre del Patronat de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG); i a la Sra. Isabel Vallès, que va tenir diferents funcions a l’hospital acabant la seva etapa com a directora de l’asil i del projecte de creació de l’edifici del Centre Geriàtric. Va recollir el premi la Sra. Glòria Pons, cosina de l’homenatjada, i va fer entrega de l’obsequi la Sra. Carme Esplugas, membre del Patronat de la FPHAG.

• En la distinció “Les Medalles d’or”, reconeixement a persones que han creat estructura en l’Hospital modern, es va homenatjar al Sr. Lluís Martínez Borrego, responsable de la implantació de l’anàlisi de gestió a l’Hospital. Va recollir el premi en mans del Dr. Joan Parellada, director del sector sanitari del Vallès Oriental del CatSalut. I també es va reconèixer al Dr. Juan Jose Arén, metge responsable de la jerarquització del Servei d’Anestèsia. Li va entregar l’obsequi el Dr. Rafael Lledó, gerent de l’Hospital.

• En la distinció “Les Mans de l’Hospital”, reconeixement a entitats o associacions que han ajudat i donat suport a l’Hospital, es va homenatjar a la Fundació Montañá Riera per ser un dels benefactors del Centre Geriàtric creat l’any 1984. Va recollir el premi el Sr. Baltasar Parera i Coll, president de la Fundació, en mans del Sr. Josep Mayoral, alcalde de la ciutat i President del Patronat de la FPHAG.

Pujar