Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

22/11/2019

L’Hospital General de Granollers celebra la VII Jornada de Recerca i Innovació

Els premiats acompanyats pel Comitè científic de la Jornada

Granollers, 22 de novembre de 2019. — Avui l’Hospital ha celebrat per setè any consecutiu la Jornada de Recerca i Innovació amb l’objectiu d’estimular i potenciar la recerca biomèdica i traslacional i la cultura innovadora en el nostre centre, alhora que difondre les iniciatives que s’estan desenvolupant actualment. La jornada s’ha adreçat a tots els professionals assistencials de l'Hospital.

En aquesta setena edició, la ponència central ha versat sobre el disseny de jocs seriosos i gamificacions en l'àmbit de la salut, presentada per la Dra. Daniela Tost, directora del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica (CREB) de la UPC.

Seguidament, s’han presentat els articles, les comunicacions orals i projectes seleccionats d'aquesta edició per a la seva puntuació final. S’ha valorat l'originalitat del projecte, el seu impacte en la pràctica assistencial, en la prevenció o la millora de la salut de la població així com la seva viabilitat.


Enguany els premiats han estat:

Premi al millor article

Antibiotics by Subcutaneous Route: A Safe and Efficient Alternative.

Dr. Oscar Duems Noriega i Sulema Yarlequé León, metges adjunts del Servei de Geriatria

Premi a la millor Comunicació

The induction and stimulations situation in low-and-medium-risk births in a sample of public hospitals in Catalonia

Sr. Xavier Espada, Coordinador de la Sala de Parts

PREMIS Dr. CARLES VALLBONA

1r Premi de Projecte de Recerca

Eficacia del método PrAsCal en la fluidoterapia de mantenimiento del paciente anicano ingresado en una unidad de Geratria de Agudos

Dr. Oscar Duems Noriega, metge adjunt del Servei de Geriatria

2n Premi de Projecte de Recerca

Proyecto E-GHATA (General Hospital Application Teleassistance for Epileptic Patients)

Dra. Dolores Cocho, cap del Servei de Neurologia

3r Premi de Projecte de Recerca

Estudi comparatiu entre la tècnica inspiratòria d'expansió toràcica i la pressió espiratòria positiva en el tractament de pacients amb traumatisme toràcic.

Sra. Inma Castillo, Fisioterapeuta

Pujar