Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

13/12/2022

L'Hospital General de Granollers i Roche Farma estrenen un documental sobre les iniciatives d'humanització sanitària del centre

Granollers, 14 de desembre de 2022.- Els projectes d'humanització posats en marxa per l'Hospital General de Granollers i el Centre Geriàtric Adolfo Montañá, tots dos integrats en la Fundació Privada Asil de Granollers, són els protagonistes d'un documental de la sèrie Hospitales Humanos que ha estrenat el centre sanitari. A més, en el mateix acte que es va celebrar ahir a la tarda, la Fundació Privada Asil de Granollers ha rebut un reconeixement pel seu compromís amb la humanització de l'atenció sanitària.

La peça audiovisual detalla un total de cinc iniciatives que la Fundació ha desenvolupat en favor de la humanització sanitària, com el projecte Un part per a totes que impulsa l'atenció i personalització a les sales de nounats, així com una major proximitat i acompanyament en els parts estacionals. També destaca la humanització més enllà de l'assistència clínica, com és el cas dels espais ambulatoris o les UCIs. En aquest sentit, també cal destacar la millora en l'experiència dels pacients, a través del projecte d'atenció geriàtrica especialitzada a casa, així com la iniciativa de recuperació de normalitat en residència, estant totes dues accions encaminades a la millora de l'acompanyament i atenció en les persones majors.

Durant la presentació del documental, celebrada en el Teatre Auditori de Granollers, han coincidit diferents professionals sanitaris de la Fundació i responsables de Roche Farma. En concret, l'estrena del documental ha comptat amb la participació de l'alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, el director general de la Fundació Privada Asil de Granollers, Rafael Lledó, la directora regional de Roche Farma a Catalunya, Rita Casas, i el guionista i escriptor, Albert Espinosa.

Sota el lema de l'Hospital General de Granollers, les persones, en primer lloc, Rafael Lledó va manifestar durant la seva intervenció que: “ser un hospital humà és una exigència per a nosaltres, perquè som persones que treballem amb i per a atendre persones. Per això, l'hospital el fem humà i fort entre tots”. Tanmateix, Lledó va agrair la col·laboració de Roche Farma per impulsar i donar a conèixer les iniciatives d'humanització de la fundació privada.

Tot seguit, Albert Espinosa, guionista català autor d'algunes produccions com la sèrie Polseres vermelles va mantenir una xerrada amb el públic de l'auditori que va centrar el diàleg en la humanització sanitària i assistencial, obrint un espai a la reflexió i els possibles camins i oportunitats de millora.

Per part seva, la directora regional de Roche Farma a Catalunya, Rita Casas, va dedicar unes paraules d'agraïment i felicitació als responsables dels projectes per les seves iniciatives, així com als representants de la Fundació, per aconseguir una millora substancial en la humanització de la humanització sanitària i assistencial en els últims anys. “Volem que els hospitals i centres de salut siguin percebuts com a llocs més càlids i acollidors, fomentant la millora assistencial de qualitat i, igual que els centres de la Fundació Privada Asil de Granollers, situar a les persones en primer lloc. A través d'Hospitals Humans, des de Roche Farma ens sentim molt orgullosos i agraïts de fomentar la humanització, i esperem continuar aportant valor en la millora l'atenció assistencial dels pacients”.

Finalment, Alba Barnusell, alcaldessa de Granollers, va clausurar l'acte agraint la participació de la Fundació Privada Asil de Granollers, així com a Roche Farma, per treballar conjuntament i establir sinergies en favor de la humanització sanitària i assistencial en el municipi català.

Pujar