Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

2/05/2023

Més de 150 persones participen en el Torneig de pàdel de l’Hospital General de Granollers

Granollers, 2 de maig de 2023.— Aquest dissabte, 29 d'abril, en el marc de les activitats del Centenari de l’Edifici Històric de l'Hospital General de Granollers, el centre ha organitzat un Torneig de Pàdel obert a professionals i a la ciutadania al Nou Pàdel les Franqueses. L’esdeveniment, que s’ha organitzat amb l’objectiu de promoure l’activitat física i un estil de vida saludable a la Comarca, ha agrupat a un total de 160 jugadors de diferents edats i nivells.

El torneig va ser un èxit total i els jugadors van competir en les categories B, B+ i C, femenines i masculines. Les parelles guanyadores de la categoria B+ van ser Laia Garcia i Natalia Paniagua, i Marc Fernández i Ángel Rubio. En la categoria B, van destacar David i Javier Alcolea, i Laura Masip i Mònica Raich. Per la seva banda, en la categoria C, els guanyadors van ser Daniel Parra i Jose Parada, i Maria Casals i Iris Brito. La Dra. Beatriu Bayés, directora general de l’Hospital, va ser l’encarregada de fer l’entrega de premis a tots els guanyadors del torneig.

Aquest esdeveniment, organitzat per l’Hospital General de Granollers i ADT Pàdel, és un dels diferents actes que se celebraran aquest 2023 per commemorar els 100 anys de l’Hospital, gràcies a la col·laboració d’empreses com Sirsa, Semic i Arcasa.

Més informació sobre el Centenari:

Aquesta iniciativa complementa d’altres activitats que celebrarà la institució durant 2023 per commemorar aquests 100 anys de l’hospital modern i a la voluntat històrica de millorar el benestar i la qualitat de vida de la població, sempre caracteritzada per ser una institució propera, oberta i compromesa socialment amb el seu entorn en totes les seves dimensions. Podeu veure l’agenda d’activitats a la Web Oficial del Centenari de l’Hospital General de Granollers.

Podeu veure les classificacions completes aquí.

Pujar