Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Xarxa FPHAG / Projectes solidaris

Ajuda'ns a fer realitat els nostres projectes

Omplir l'Hospital de somriures

Objectiu del projecte? Incorporar un projecte d’atenció als infants amb els animadors – Pallassos d'hospital Pallapupas durant un any, per minimitzar la seva por i angoixa quan estan malalts al crear un espai més amigable.

Una mitjana anual de 900 nens i nenes passen per la planta d'hospitalització de Pediatria del nostre Hospital. Més de 20.000 per urgències i més d'11.000 per Consultes Externes. 

Amb la tasca de Pallapupas es contribueix a la humanització dels processos hospitalaris i a la prevalença del subjecte per sobre de la malaltia mentre duri aquest procés. Avui en dia moltes persones viuen la seva malaltia amb molta solitud, i és per aquest motiu que posem el teatre al servei de la sanitat, contribuint a la seva humanització, omplint els espais de vida a través del riure.

Proposen l’humor com a eina fonamental per poder fer front a les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia. El riure ajuda a canalitzar la tensió, la por i l’ansietat que moltes persones pateixen davant d’aquesta situació i, per aquest motiu, volem acompanyar-les amb el que millor sabem fer: teatre. Sens dubte ajuda a poder fer front a aquest moment vital amb més optimisme.

Com col·laborar?

  • Pots fer una donació al compte corrent de Banc de Sabadell: IBAN ES40-0081-5197-59-0001009610
    • Indicant com a concepte "Omplir l'hospital de somriures" o en cas que sigui un projecte concret indicant el nom d’aquest.
    • Totes les aportacions tenen la seva corresponent deducció fiscal com a donació per a la declaració anual de la Renda o l’Impost de Societats en cas que siguis una persona jurídica. Si vols desgravar el teu donatiu, indica'ns en la transferència el teu nom i el teu NIF o CIF i contacta amb nosaltres a través del formulari.