Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Atenció mutual i privada

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers ofereix assistència privada tant a pacients particulars com a associats de mútues i companyies d’assegurances. Posa a disposició dels pacients tot el coneixement i experiència dels seus professionals, experts i referents en l’àmbit sanitari, amb una assistència de proximitat que té cura dels pacients amb una atenció integral i personalitzada de màxima qualitat i confort amb tots els avantatges que representa l’hospital de referència a la comarca del Vallès Oriental.

Com demanar dia i hora

El telèfon de contacte directe és aquest: 938 425 009. Si truca a centraleta al 938 425 000, pot contactar marcant les extensions: 6032 i 6033 (privats).

L'horari d'atenció telefònica i personalitzada és de 8 a 15 hores, de dilluns a divendres. Fora d'aquest horari, per casos urgents, pot contactar amb el telèfon 635 595 115, o deixar el seu missatge a la bústia, i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

També pot contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: gestioprivats(ELIMINAR)@fphag.org

Guia útil per al pacient

Podrà sol·licitar un pressupost personalitzat en cas que necessiti una hospitalització quirúrgica o mèdica, iniciant-se el procés amb una visita ambulatòria amb el professional de l’especialitat desitjada. També podrà ser informat dels preus de visites i tractaments.

En funció de l’assistència que hagi de menester rebrà les recomanacions oportunes per tal de poder garantir un alt grau de satisfacció respecte a l’atenció sanitària que hagi sol·licitat.

Instal·lacions

 • Hospitalització: la FPHAG disposa a la segona planta de 15 habitacions d’ús individual totalment equipades amb mobiliari ergonòmic i amb un sofà-llit per a un acompanyant. Totes disposen de bany complet, televisor de pantalla plana, connexió a Internet via sistema WI-FI, aire condicionat, telefonia i servei de restauració per tal que els pacients i els seus acompanyants gaudeixin del màxim confort.
 • Consultes externes: el 2009 va entrar en funcionament un nou edifici d’atenció ambulatòria on es concentren les consultes externes, la cirurgia menor, els hospitals de dia i les alternatives a l’hospitalització. Aquest equipament de 13.000 m2 disposa de 76 consultoris, 21 gabinets d’exploració, 38 places mèdiques d’hospital de dia i 2 quiròfans de cirurgia menor.
  Tots els consultoris disposen d’equipaments tecnològics moderns i amb un disseny espaiós, accessible i lluminós pensant en el confort dels pacients i els professionals
 • Bloc quirúrgic: l’àrea quirúrgica es troba a la primera planta de l’edifici d’Hospitalització i disposa de 6 quiròfans per a la cirurgia convencional equipats i de 3 sales de parts,
 • Altres equipaments:
  • Gimnàs rehabilitació
  • UCI adults
  • UCI neonatologia

Altres serveis

 • Cafeteria
 • Servei religiós
 • Servei de perruqueria