Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Informació per a l'usuari / Com visitar-se a consultes externes

Com visitar-se a consultes externes

Des de l’Hospital General de Granollers donem assistència a particulars, mútues i entitats asseguradores, així com a la sanitat pública.

Tot i que la via de citació a Consultes Externes és a través de correu electrònic, sms i carta, estem prioritzant la primera opció, per ser el canal de comunicació que permet un diàleg més àgil i fàcil amb l’Hospital. Per aquest motiu, si encara no ens heu donat la vostra adreçà de correu electrònic, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça consultesexternes(ELIMINAR)@fphag.org o presencialment i ens el feu arribar.


Tot seguit, us detallem les accions a seguir en arribar a l’Àrea de Consultes Externes de l’Hospital:

  • Quan arribeu a l’àrea de Consultes Externes cal acostar la Tarja Sanitària Individual al lector del codi de barres —de la torre del gestor de cues— per tal de confirmar la vostra arribada. Si no teniu a mà la Tarja Sanitària, el codi de barres del full de citació també fa la mateixa funció, tot i que aconsellem no imprimir paper si no és necessari.
  • El gestor de cues imprimirà el tiquet que us indicarà la planta, el consultori i el vostre número de torn.
  • Una vegada arribeu a la zona de visites, sereu avisats a través d'una pantalla lluminosa (que també emet una alerta sonora).
  • Després de la visita, ja podreu marxar, sense necessitat de passar per cap taulell. Rebreu la vostra propera citació per correu electrònic, SMS o carta.
  • Si necessiteu un justificant de la visita, el podreu adquirir —una vegada hagueu sortir de la consulta— al mateix gestor de cues amb la Targeta Sanitaria Individual (TSI) o, en tot cas, el full de citació.

Per tal de tenir informació complerta i actualitzada de les vostres citacions, us recomanem que us descarregueu l’Aplicació (APP) de l’Hospital, de la nostra pàgina web, i passeu pels Punts d’Informació del nostre Centre per tal de donar-vos d’alta a la part privada. D’aquesta manera tindreu al vostre abast tota la informació, actualitzada al minut, sobre les vostres proves i visites. Així mateix, tindreu accés a la informació sobre els temps d’espera als serveis d’Urgències de l’Hospital.


Us la podeu descarregar des d’aquí.

Si heu de fer algun canvi en la visita o prova que tingueu programada ho podeu fer a través de la mateixa Aplicació de manera senzilla i ràpida. També, el podeu sol·licitar a través del correu electrònic consultesexternes@fhag.es o al telèfon 93 842 50 12 de dilluns a dijous de 9 del matí a 17 h de la tarda i els divendres de 9 del matí a 15 h de la tarda. Durant l’estiu, aquest servei només està disponible de 9 del matí a 15 h de la tarda. És important que comuniqueu els canvis o anul·lacions de visita amb suficient antelació per poder donar aquesta hora a una altra persona.
 

Que heu de portar

  • La Targeta Sanitària Individual (TSI) si heu de ser atesos pel Servei Català de la Salut
  • En cas que vingueu per mútua cal que aporteu la documentació estipulada segons el requeriment de la vostra entitat asseguradora
  • Si disposeu de proves complementàries d’interès per la vostra consulta us preguem les presenteu el dia de la visita.

Si teniu una prova o exploració complementària

Si la vostra visita es correspon a una prova o exploració complementària és important que seguiu totes les indicacions que us hagin donat. Si teniu algun dubte podeu fer la consulta a: consultesexternes(ELIMINAR)@fphag.org