Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Informació per a l'usuari / Ser mare al nostre Hospital / A l'habitació amb l'infant

A l'habitació amb l'infant

Seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut, el nadó estarà a l’habitació les 24 hores del dia (sempre que no hi hagi cap complicació) per tal de facilitar el contacte afectiu entre el nadó i els pares. El personal assistencial procurarà realitzar totes les cures al nadó a la mateixa habitació excepte en casos en què s’hagi de fer alguna tècnica especial, invasiva, que requereixi endur-se el nadó a la sala d’exploracions. En aquest cas, la mare o el pare el podran acompanyar.

Aprofiteu el temps d’estada a l’Hospital per solucionar amb els professionals tots aquells dubtes que tingueu respecte a la lactància, les cures del nadó, els canvis immediats i futurs en el vostre cos, etc.

Us recomanem que llegiu atentament el tríptic informatiu sobre Recomanacions perinatals a l’alta per a informació més detallada sobre les cures del nadó.

Un ambient tranquil i agradable

Per tal de garantir un ambient agradable i respectar el descans de la resta de persones, us agrairem que mantingueu un to de veu moderat i que no hi hagi més de dues persones a l’habitació.Us recomanem que no utilitzeu telèfons mòbils, però si els feu servir, manteniu-los en vibració o silenci.

Trobareu més informació sobre la importància del silenci a l'Hospital per a garantir el descans de tots/es els/les usuaris/es fent clic aquí.                                    

Pel bé del nadó us recomanem que no rebeu visites de nens amb possibles processos infecciosos, ja que aquests són difícils d’identificar durant les primeres hores o dies.Les flors són un bon regal i ajuden a fer més agradable l’estada. Per motius d’higiene hospitalària , no es poden tenir plantes amb terra a les habitacions.

L’alta, el dia de tornar a casa

L'equip assistencial us informarà de la previsió del dia de l'alta, que habitualment serà a partir de les 24 o les 48 hores posteriors al part. Si el part ha estat per cesària, l'alta habitual serà passades 48 hores. En funció de cada pacient i de les necessitats assistencials que requereixi la seva salut, les estades poden allargar-se més dies.

A mig matí del dia de l’alta us donarem tots els vostres informes i els del nadó.

Us agrairem que deixeu l’habitació tan aviat com sigui possible perquè pugui ser ocupada per una altra pacient.