Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Abans del part

Proves i les àrees d’atenció a la dona embarassada

Unitat de Diagnòstic Prenatal (UDP)

És on es practiquen les tècniques de diagnòstic prenatal invasiu com la biòpsia corial o l’amniocentesi a les gestants que ho requereixen i que són derivades del Programa d’atenció a la salut sexual i reproductiva (PASSIR). Actualment la majoria de les proves es fan al PASSIR.

Consultes externes de l’Àrea de Risc Obstètric (ARO)

És una consulta on es visiten les gestants de risc que cal que siguin ateses a l’Hospital segons el criteri del seu ginecòleg del Programa d’atenció a la salut sexual i reproductiva (PASSIR).

Visita prepart

És la visita de contacte amb l’Hospital i consisteix en la reelaboració de la història obstètrica a fi de conèixer l’evolució de la gestació. Si cal, en la visita prepart es demanaran proves complementàries (anàlisis, ecografies, ECG...).

Ecografia

És una prova d’imatge per veure possibles alteracions morfològiques fetals i dels annexos.

Test de reactivitat fetal (TRF)

És una prova per detectar si la gestant té contraccions i per valorar el batec cardíac fetal en relació amb les contraccions. La durada d’aquesta prova és d’aproximadament 30 minuts. Si us heu de sotmetre a un TRF és convenient que una o dues hores abans de l’hora concertada feu un bon esmorzar d’acord amb la vostra dieta habitual.

Tacte vaginal

Durant l’embaràs us faran tactes vaginals, si cal, que en ocasions provoquen una petita pèrdua de sang en les hores següents. No ha de ser motiu d’alarma. 

A les visites

Porteu tota la documentació
Sempre que vingueu a visitar-vos heu de portar la següent documentació:
  • DNI, NIE o passaport
  • Targeta sanitària individual
  • Carnet de la vostra assegurança de salut
  • Carnet de l’embarassada o seguiment de l’embaràs a primària
  • Anàlisis, ecografies i altres proves
  • Pla de naixement (el dia del part)
És convenient que us dutxeu abans de venir a l’Hospital i que utilitzeu roba còmoda.